AjánlatkérésNév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha

 

iso-logo100

Pályázat

A kedvezményezett neve: PILMŰ Kft.

A  projekt címe: A PILMŰ Kft. versenyképességének a növelése

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01456

A szerződött támogatás összege: 10 110 295 Ft

A támogatás mértéke: 39%

A projekt tervezett befejezési dátuma:  2018.10.15.

A projekt összefoglalója:

A projekt keretében beszerzett CNC függőleges megmunkáló központ alkalmas különféle fémtömbök precíziós megmunkálására. A megmunkáló központtal nagy mozgástartományban lehet dolgozni minden irányban. A gyártóberendezés 20 féle szerszám befogatására alkalmas, gyorsan átszerelhető, könnyen programozható, így kiváló választás a különféle méretű és eltérő anyagminőségű gyártmányok időtakarékos előállítására. A függőleges megmunkáló központ alkalmas arra, hogy a vállalkozás által jelenleg is tervezett fröccsöntő szerszámokat és egyéb gépelemeket előállítsa.

A fejlesztéssel a vállalkozás képessé válik új termékek előállítására, a gyártási kapacitás kiépítésével garantálható az egységes minőségű gyártás, valamint a tervezés és a gyártási folyamatok zökkenőmentes összehangolása. A saját gyártókapacitás kiépítésével szélesebb szolgáltatást képes kínálni a PILMŰ Kft. partnerei részére, amitől várható a piaci pozíció megerősödése és az árbevétel növekedése.

A fejlesztés révén 2-4 új munkahelyet teremt a vállalkozás a meglévő 9 fő megtartása mellett, ezáltal is hozzájárulva a kistérségi foglalkoztatás javításához. A cég piaci szerepe erősödik, árbevétele várhatóan 7-10 %-kal emelkedik, javítva a versenyképességet és további fejlesztési lehetőségek megvalósítását segítve, így a projekt hosszú távú fenntarthatósága is biztosított lesz.  Cél, hogy az eddigi tapasztalatok felhasználásával továbbra is meghatározó vállalkozás legyen a PILMŰ Kft. partnerei, megrendelői számára.